Jdi na obsah Jdi na menu

I.liga žen:7.kolo

TJ-Spartak Modřany - Tj Sokol Blovice 14:22 (9:13)

Zhodnocení zápasu Modřany - Blovice A

28.9.2024

Sestava

Trenér: Vyleta Karel

Vedoucí: Černá Zlatuše

Brankářka: Valešová Zdeňka, Škrdlíková Monika

Obrana: Fialová Lenka, Janochová Michaela, Zelená Hana, Přibáňová Petra

Útok: Nachtmanová Kateřina (3), Humlová Veronika (11), Hudecová Zuzana (4), Černá Klára (2), Řezanková Štěpánka (2)

Průběh zápasu

Víkendové dvoukolo jsme odstartovaly v sobotu 28.9. od 14:30 se soupeřkami z Modřan na jejich domácím hřišti. Nově mezi námi vítáme posilu do brány Moniku Škrdlíkovou, která nastoupila hned na záčátku zápasu, vzhledem k předchozímu zranění naší brankářky Valešové. Těsně před zápasem lehce zapršelo, takže naše obavy o kluzký terén narostly.

 

Zápas jsme otevřely brankou hned ve druhé minutě prvního poločasu, a to rychlou akcí z rozehrání trestného hodu. Soupeřky rychle skóre dorovnaly, avšak během prvních deseti minut jsme domácím utekly o tři branky. První poločas končil proměněným šestimetrovým hodem po čase hráčkou Hudecovou a náskok vzrostl ještě o jednu branku na 9:13.

 

Na druhý poločas trenér Vyleta vystřídal brankářky a do hry po krátké pauze nastoupila brankářka Valešová. Ta byla velice úspěšná a odrazila dva ze tří šestimetrových hodů hráček Modřan. Taktéž společně s děvčaty v obraně odrážely jeden útok za druhým a soupeřky za 23 minut druhého poločasu vsítily pouze jednu branku. V té době se v útoku dařilo hlavně hráčce Humlové a útočnice Nachtmanová dokázala proměnit šestimetrový hod, čímž náš náskok rychle nárůstal.

 

Soupeřky se ke konci snažily skóre dorovat, a to ještě čtyřmi góly v posledních pěti minutách zápasu, ale to nestačilo a zápas ukončil rozhodčí Rauch vítězstvím v náš prospěch za stavu 14:22.

 

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 10
Celkem: 929030
Měsíc: 9812
Den: 424