Jdi na obsah Jdi na menu

OP mužů - 10.kolo - Muži A - Ejpovice 21:15

Muži A - TJ Sokol Ejpovice B 21:15 (10:9)

Sestava:

brankář - Luboš Žežulka

obránci - Petr Počátecký, Radek Milfort, Václav Šmíd, Jaroslav Hora

útočníci - Zdeněk Zdráhal (8), Jiří Synáč (5), Martin Škala (5), Petr Synáč (3), Víťa Drohobetskyý

Po třech neúspěšných zápasech jsme potřebovali zvítězit. Soupeřem nám byl B tým Ejpovic, který je v tabulce naším sousedem, má nebo spíše před dnešním zápasem měl stejný počet bodů. Do sestavy se vrátil Martin Škala a na hře útoku to bylo znát.
Nástup do zápasu se podařil lépe soupeři, který se ujal vedení 2:0. Jeho náskok jsme vymazali a po celý zbytek poločasu si udržovali jedno až dvoubrankový náskok. Do druhého poločasu jsme šli s vedením 10:9.
Druhý poločas se zlepšila hra obrany a i když útok se začal prosazovat, vybudovali jsme si postupně až šestibrankový náskok, který jsme udrželi až do závěrečného hvizdu.
Po slabším prvním poločase odvedla výborný výkon celá obrana. Zejména Petr Počátecký platil na soupeřovi útočníky a získal spoustu míčů. Zatím svůj nejlepší výkon předvedl Radek Milfort, jeho rychlost je neuvěřitelná – dnes to předvedl například při doběhnutí pro většinu hráčů ztraceného míče. V útoku byla znát přítomnost Martina Škaly. Soupeřovi obránci s ním měli problém, z toho pak těžili ostatní útočníci. Opět se střelecky prosadil nestárnoucí Zděněk Zdráhal. Pochvalu za bojovný a dobrý výkon zaslouží celý tým. Rád bych poděkoval Karlovi Vyletovi za podporu na lavičce a blovickému kotli za skvělé povzbuzování.

Ladislav Láska

 

 

Náhledy fotografií ze složky Muži A - Ejpovice 16.10.2011

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 106
Celkem: 903085
Měsíc: 10432
Den: 793