Jdi na obsah Jdi na menu

OP mužů - 12.kolo - Muži A - Rožmitál 10:13 (4:9)

Sestava:

Brankáři- Žežulka, Lepší

Obránci – Láska, Počátecký (ŽK), Šmíd, Milfort, Hora  

Útočníci – Škala (1), Synáč Jiří (4), Zdráhal (4), Synáč Petr (1)


Tak nám začala jarní část oblastního přeboru. Na našem hřišti jsme za velmi nevlídného počasí přivítali celek Rožmitálu, který byl po podzimní části na druhém místě.   Úvod zápasu byl vyrovnaný. Dotahovali jsme jednobrankové vedení soupeře. To se nám dařilo do stavu 3:3 v 8. minutě. Od té chvíle jsme do konce poločasu skórovali pouze jednou. Soupeřův útok se dokázal prosazovat zejména díky výbornému Šourkovi a rozdíl ve skóre narůstal. První poločas tak prohráváme 4:9.

Do druhého poločasu nastupujeme s odhodláním ještě něco s výsledkem udělat. První branka padla až v 5. minutě - snížili jsme na rozdíl 4 branek. Následujících 10. minut jsme se ale střelecky  neprosadili a  v 15. minutě jsme prohrávali 11:5. V závěru se nám ještě podařilo utkání zdramatizovat, v 29. minutě jsme snížili  z pokutového hodu na 10:12. To bylo z naší strany bohužel vše a zápas jsme prohráli 10:13.

Celý zápas byl poznamenán špatným počasím, které více nahrávalo obraně než útoku. Nejlépe se s tímto faktem vyrovnal hostující útočník Šourek – autor 9 branek. V začátku zápasu  řada našich hráčů podrážděně reagovala na některé nepřesné výroky rozhodčího. To nezlepšilo ani výkon rozhodčího ani výkon samotných hráčů. Pokud se více budeme soustředit na vlastní hru a nebudeme hledat chyby jinde, může nám to jen prospět.

 

Ladislav Láska

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 105
Celkem: 903091
Měsíc: 10437
Den: 799