Jdi na obsah Jdi na menu

OP mužů - 2.kolo - Muži A - TJ Sokol Nezvěstice B

Muži A - TJ Sokol Nezvěstice B 13:10 (7:5)

Sestava: 

Brankáři : Luboš Žežulka, Luděk Šebelík

Obránci: Ladislav Láska, Petr Počátecký, Václav Šmíd, Radek Milfort, Jaroslav Hora

Útočníci: Martin Škala (6), Jiří Synáč (4), Zdeněk Zdráhal (1), Saša Drohobetský (2)

V druhém kole oblastního přeboru nás čekal silný tým Nezvěstic. Naše vzájemné zápasy jsou vždy velmi vyrovnané a rozhodně nepostrádají náboj. Oba týmy nastoupili v optimálních sestavách atak i tentokrát se čekal vyrovnaný souboj.
Na začátku zápasu jsme se nevyvarovali několika chyb, a proto jsme téměř celý první poločas dotahovali jednobrankový náskok soupeře. Od stavu 4 : 5 jsme v obraně udrželi čisté konto a do poločasové přestávky odcházeli s vedením 7:5. Druhý poločas jsme si udržovali náskok, jen jednou soupeř snížil na rozdíl jedné branky. Zápas jsme pak již kontrolovali a zaslouženě vyhráli 13:10. 
Výborný výkon podala celá obrana. Luboš Žežulka toho soupeři moc nedovolil a pouhých 10 obdržených branek je skvělý výkon. Dobře zvolená taktika na dvojici Šilhánek – Nachtman , pohyblivý a dobře blokující Petr Počátecký - to vše dávalo potřebný klid našim útočníkům. Nezvěstická obrana patří k těm velmi kvalitním, a tak nebylo jednoduché se proti ní prosadit. Výborné utkání odehrál Martin Škala, pochvalu zaslouží ale všichni.  
Před vynikající diváckou kulisou - díky za podporu hráčům B-týmu a bikerům – zápas výborně řídil rozhodčí Slavík z Nýřan.

Ladislav Láska

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 94
Celkem: 903083
Měsíc: 10430
Den: 792