Jdi na obsah Jdi na menu

OP mužů - 3.kolo - TJ Záluží - Muži A

TJ Záluží - Muži A 15:11 (10:7)

Sestava:

Brankáři -Žežulka, Lepší

Obránci – Láska, Počátecký (žk), Šmíd, Milfort

Útočníci – Škala (3), Synáč, Zdráhal (7), Říha(1)

 
            Ve třetím kole jsme hráli na hřišti Sokola Záluží, tedy družstva, které sestoupilo z druhé ligy. K zápasu jsme odjížděli v kompletní sestavě a odhodláním přivézt body.
Ale hned od začátku soupeř ukazoval svoji sílu. Naše obrana měla problémy s Danielkou a náš útok se velmi těžko prosazoval proti soupeřově obraně. Poměrně rychle jsme prohrávali 6:1. Pak jsme zlepšili hru v obraně, zpřesnili hru v útoku a rázem jsme se dotáhli na rozdíl jedné branky. Škoda zbytečných ztrát v konci poločasu, kdy nám soupeř odskočil na tříbrankový rozdíl.
V druhém poločase obrana v čele s brankářem Žežulkou pokračovala ve velmi dobrém výkonu. Bohužel naše útočné snažení bylo často sráženo řadou nepřesností. Soupeř si pohlídal náskok a zápas zaslouženě dotáhl do vítězného konce. V útoku se opět střelecky prosadil Zdeněk Zdráhal, autor 7 branek.
Zápas řídil rozhodčí Kugler, bohužel se nevyvaroval celé řady nepřesností. Ale to je realita, se kterou se musíme naučit vyrovnávat. Pokud nás to strhne k diskuzím a komentování každého jeho rozhodnutí, přestáváme se soustředit na hru, náš výkon klesá a očekávat, že rozhodčí změní své výroky ?…. to si snad nikdo nemůže myslet. I přes výše uvedené výhrady zaslouží celé družstvo poděkování za bojovný výkon.
 
Do dalších zápasů jsme získali posilu do útočných řad – Petra Synáče, který k nám přestoupil z ligového týmu Nezvěstic. Doufám, že se brzy zapojí do hry a dojde k výraznému zlepšení produktivity našeho útoku, který co do počtu vstřelených branek na tom není nejlépe.
 
Ladislav Láska

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 107
Celkem: 903091
Měsíc: 10438
Den: 799