Jdi na obsah Jdi na menu

OP mužů - 9.kolo - Příchovice - Muži A 22:19

TJ Příchovice - Muži A 22:19 (8:10)

Sestava:

 

brankáři - Luboš Žežulka, Pavel Lepší

 

 

obránci –  Petr Počátecký , Václav Šmíd, Radek Milfort, Jaroslav Hora

 

útočníci–  Jiří Synáč (4),  Zdeněk Zdráhal (2), Saša Drohobetský(6), Petr Synáč (7)

 

            Po sobotní kruté prohře jsme další zápas odehráli na hřišti posledních Příchovic, které do zápasu s námi získali pouhé 2 body. Bohužel na zápas s námi se sešli ve více než optimální sestavě. V našem družstvu nenastoupili Láska a Škala, kteří si ze sobotní zápasu odnesli zraněné koleno.

První poločas byl velmi vyrovnaný , v jeho konci se nám podařilo odskočit na dvoubrankový náskok. V útoku se prosazoval zejména Petr Synáč. Na začátku dtuhého poločasu jsme náskok ještě zvýšili, ale pak už byl lepší soupeř. Jeho útok začal přehrávat naši obranu, náš útok se nevyvaroval několika nepřesností a zejména Zdeněk Zdráhal měl i velkou porci smůly – na tyčky jsme jednoznačně vyhráli. Také poměr pokutových hodů – 4:0 pro domácí, příliš spravedlivý nebyl. Vedení jsme neudrželi a celý zápas prohráli.

V posledních zápasech dostáváme více branek, než jsme byli zvyklí, během zápasu máme výpadky, kdy dlouhou dobu nejsme schopni dát branku. Tím soupeři buď umožníme vrátit se do zápasu nebo si vytvořit dostatečný náskok, se kterým si již neporadíme.

Ladislav Láska

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 112
Celkem: 903089
Měsíc: 10436
Den: 797