Jdi na obsah Jdi na menu

1.liga žen - 2.kolo - Ženy A - TJ Přeštice 14:20 (7:7)

Sestava:

brankářky - I. Šebová, M. Šimandlová

obrana - H. Zelená, L. Fialová, E. Karlíková, J. Volfová

útok - S. Kranátová (4), N. Szakosová (4), K. Davídková (2), V. Ballínová (2), H. Houfková (2)

       O druhé zářijové neděli jsme nastoupily opět jako prvoligové házenkářky před svoje domácí publikum a měly tak možnost v prvním domácím zápase odčinit prohru v Žatci, kterou jsme utrpěly hned v úvodu sezóny.

            K zápasu proti přeštickým ženám jsme ale nastoupily oslabené o naši nejlepší střelkyni A. Dardovou, která po útoku psa léčí zraněnou ruku, dále se pak v předních řadách stále ještě musíme obejít i bez M. Třískové, která se zotavuje po operaci kolene. Soupeř naopak před sezónou své útočné řady značně posílil, a tak se měla naše obrana nač těšit.

            Úvod utkání nám ale vyšel na výbornou. Hned z prvních útoků jsme proměnily své šance, soupeřky naopak zaváhaly, a tak jsme během několika málo desítek vteřin šly do vedení 2:0. Celý první poločas jsme si toto mírné vedení udržovaly, postupně 4:3, 6:4, až v závěru poločasu hostující hráčky srovnaly a do šaten se šlo za srovnaného stavu 7:7. S naši hrou jsme mohly být vcelku spokojené a do druhé půle jsme si vytyčily jasný cíl - porvat se o první letošní body do tabulky.

           V úvodu 2. poločasu se přeštické hráčky dostaly poprvé v zápase do vedení, na toto jsme ještě ovšem dokázaly zareagovat a srovnaly skóre na 10:10. Poslední dvacetiminutovka nám ale již nevyšla a snad i postupně začaly docházet síly. Soupeřky těžily z proměňování trestných hodů a postupně navyšovaly stav zápasu ve svůj prospěch. Ukazatel se po 60-ti odehraných minutách zastavil na konečných 14:20 z našeho pohledu. Bohužel jsme body z tohoto zápasu nezískaly, ale myslím, že jsme před skvělou domácí diváckou kulisou ostudu neudělaly.

Následující víkend pro nás bude velmi důležitý, jelikož na naše hřiště v sobotu zavítá celek ze Studénky a v neděli družstvo z Rokytnice. Tímto zveme všechny naše fanoušky na házenkářské hřiště a doufáme ve vítězný víkend.

Hana Houfková

 

 

Náhledy fotografií ze složky Ženy A - Přeštice 9.9.2012

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 63
Celkem: 903080
Měsíc: 10427
Den: 789