Jdi na obsah Jdi na menu

1.liga žen - 6.kolo - Ženy A - Modřany 14:8 (9:4)

Ostatní výsledky 6.kola:

TJ Přeštice - Sokol Tymákov 10 : 7   (5 : 5)
TJ Šr. Žatec - SK Chomutov NH 11 : 11   (6 : 3)
Sokol Dobruška - SK Studénka 16 : 9   (11 : 2)
TJ S. Rokytnice - Sokol Krčín 20 : 19   (9 : 10)
TJ Spoje Praha - HK Hlinsko 19 : 23   (8 : 10)

Sestava:

branka - I. Šebová, M. Šimandlová

obrana - H. Zelená, L. Fialová, J. Volfová, E. Karlíková

útok - S. Kranátová (4), N. Szakosová (5), A. Dardová (1),
K. Davídková (3), H. Houfková (1) 

Poslední zářijový den jsme na domácím hřišti přivítaly celek Modřan. Utkání to pro nás bylo velice důležité, neboť s tímto týmem vždy svádíme vyrovnané souboje. Před zápasem jsme se nacházely na 11. místě tabulky, proto jsme nutně potřebovaly získat 2 body a vytěžit maximum z domácího prostředí.

Do zápasu jsme konečně nastoupily v kompletním složení s odhodláním zvítězit. Soupeř nám to svoji základní sestavou o něco ulehčil, a to když do 1. poločasu nenastoupila nejlepší házenkářka uplynulé sezóny brankářka Dušková. Věděly jsme, že toho musíme využít a nastřílet co možná nejvíce branek, dokud to jen půjde. Ovšem i modřanská brankářská dvojka se ukázala být kvalitním protivníkem nás útočnic, proto se nám delší dobu nedařilo odpoutat se soupeři na více než jednobrankový rozdíl. Zhruba v polovině 1. půle ale nastal zlom celého utkání a my přeci jen pěknými brankami odskočily hostujícím hráčkám, v samotné polovině utkání pak svítilo na ukazateli skóre 9:4 v náš prospěch.

Do 2. části utkání se do branky modřanských děvčat postavila opora Dušková. Soupeřkám se dvěma slepenými góly hned v úvodu podařilo snížit na 9:6 a nám v podvědomí začal hlodat červíček pochybností a strachu ze ztráty dobře rozehraného zápasu. Naštěstí se ale žádný černý scénář nekonal. Recept na hostující brankářku našla naše nejmladší hráčka Davídková a svými 3 góly v 2. půli napomohla k celkovému vítězství 14:8.

Utkání skvěle odehrála obrana, která Modřanům povolila pouze 8 gólů, což byl základní kámen k úspěchu. I útoku se vcelku dařilo, střelecky se zapsaly všechny hráčky soupisky.

Následující víkend nás čekají opět velmi důležité zápasy - v sobotu na Spojích Praha, v neděli v Hlinsku. Doufáme, že přivezeme další body a ještě vylepšíme svoji pozici v tabulce, kde nám nyní náleží 8. místo.

 

 Hana Houfková

 

Náhledy fotografií ze složky Ženy A - Modřany 30.9.2012

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 106
Celkem: 903091
Měsíc: 10437
Den: 799