Jdi na obsah Jdi na menu

1.liga žen - 9.kolo Chomutov - Ženy A 17:11 (9:3)

Ostatní výsledky:

TJ Šr. Žatec - TJ Přeštice 12 : 18 (7 : 10)
Sokol Tymákov - Spartak Modřany 19 : 10 (13 : 5)
SK Studénka - TJ Spoje Praha 25 : 18 (14 : 9)
TJ Sokol Rokytnice - HK Hlinsko 19 : 16 (11 : 9)
Sokol Krčín - Sokol Dobruška 15 : 16 (7 : 9)

Sestava:

branka - I. Šebová, M. Šimandlová

obrana - H. Zelená, L. Fialová, J. Volfová, E. Karlíková

útok - A. Dardová (1), N. Szakosová (6), S. Kranátová, K. Davídková (1), H. Houfková (1)

 


Poslední podzimní zápas hraný venku jsme absolvovaly v severočeském Chomutově. Domácí byly považovány za favoritky utkání, i když se jim v letošní sezóně příliš nedaří. V předchozím dvoukole se ale herně zvedly a na hřištích Krčína a Dobrušky dokázaly zvítězit a posunout se na průběžné 6. místo. I to je ale pro tento tým jistě neuspokojivé.

Povrch hřiště nebyl dobře připravený, místy velmi klouzal, na což jsme v utkání několikrát doplatily, ale i soupeřky se s tímto musely poprat. Úvod utkání nám hrubě nevyšel, ze všech útoků během prvních deseti minut jsme nastřelily pouze tyč a chomutovské hráčky toto trestaly. První gól utkání jsme dokázaly vstřelit až v 18. minutě, to už domácí vedly 5:0. V útoku jsme se trápily vlastně celou půli a výsledek tomu i odpovídal. Do šaten se odcházelo za stavu 9:3 a zápas měly soupeřky pevně ve svých rukou.

2. poločas byl z naší strany o dost lepší, držely jsme krok, a tak náskok domácích již nenarůstal. Na naši předvedenou hru se konečně dalo alespoň trochu koukat, i nějaké branky jsme dokázaly vstřelit. Nejlépe se vedlo Nikol Szakosové, která se ve druhé části trefila hned pětkrát. Zápas skončil celkovým výsledkem 17:11, což pro nás bylo spíše zklamání. Nezbývá nám nic jiného, než se oklepat a soustředit se na poslední 3 utkání podzimní části, která všechna odehrajeme na domácím hřišti. Soupeři nás ovšem čekají velmi těžcí. V sobotu odpoledne přivítáme družstvo Dobrušky, v neděli dopoledne pak Krčín. O týden později se ještě již podruhé na podzim utkáme s týmem Tymákova, kdy se toto jarní kolo předehrává. Pokusíme se urvat nějaké body, abychom přezimovaly na co možná nejlepším místě a měly lepší výchozí pozici do jarních bojů.

 

 


Hana Houfková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 106
Celkem: 903091
Měsíc: 10437
Den: 799