Jdi na obsah Jdi na menu

18.kolo OP - Plzeň-Újezd - ŽENY A 15:16 (9:8)

Další výsledky:
​3. 6. 2017 - Tymákov B  - Chomutov  23:9 (11:5)
4. 6. 2017 - Stará  Huť - Tymákov B  10:23 (6:11)

 

Sestava:

Brána: Šimandlová Martina, Černá Zlatuše

Obrana: Zelená Hana, Karlíková Eliška, Janochová Michaela, Synáčová Denisa

Útok: Dardová Anna (6), Houfková Hana (6), Davídková Kateřina (3), Štenglová Kateřina (1)

 

Po volném víkendu nás v neděli 4. 6. čekalo velmi důležité a nelehké utkání u soupeřek v Plzni – Újezdě, které jsou momentálně na prvním místě tabulky. Do utkání vstupujeme s vědomím, že pokud se chceme ještě pokusit v konečné tabulce přeskočit naše soupeřky a získat první místo pro nás, musíme zvítězit. Úkol se nám podařilo splnit a našim vítězstvím jsme si vybojovaly naději na vítězství 2. ligy žen!!! K tomu však budeme ještě potřebovat vyhrát poslední dvě zbylá utkání – s Tymákovem „B“, které sehrajeme v neděli 11. 6. na domácím hřišti a tímto Vás na tento zápas zveme. Přijďte nás podpořit a pořádně zafandit! Druhý souboj potom odjedeme sehrát následující víkend do Chomutova. Pokud se nám podaří v obou případech zvítězit, budeme muset ještě doufat, že Tymákovská děvčata porazí právě Plzeň – Újezd a pak už je to naše! Bodem navíc přeskočíme Újezdecká děvčata. Držte nám, prosím, palce! J

Celé utkání bylo podle očekávání velmi vyrovnané. První půle byla pouze o náskoku jedné branky, kterou vždy dotahovalo jedno z družstev. Nakonec se první část utkání lépe povedla našim soupeřkám a do šaten si odnášely náskok právě jedné branky. Poločas skončil 9:8.

V druhém poločase padaly opět góly do sítí brankařek na obou stranách, ale po pár minutách se ukázalo, že se utkání vyvíjí lépe pro nás. Ke konci druhé půle jsme dokázaly soupeřkám utéct dokonce o čtyři branky. Pomalu ale náš náskok stahovaly, až nakonec opět na rozdíl pouhého jednoho gólu. My už si ale vítězství pohlídaly a vítězíme v poměru 15:16. Utkání řídil pan rozhodčí Chmelík.

​Kateřina Davídková

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 1
Celkem: 869041
Měsíc: 9183
Den: 358