Jdi na obsah Jdi na menu

4. kolo 2.ligy - Tymákov B - ŽENY A 18:9 (9:5)

Ostatní výsledky:

Chomutov  Stará Huť 7:11 (5:8)
Sestava
Brána: Iveta Šebová
Obrana: Zelená Hana, Karlíková Eliška, Synáčová Denisa, Janochová Michaela
Útok: Dardová Anna (4), Davídková Kateřina (4), Houfková Hana (1), Štenglová Kateřina
 
V neděli 18. 9. 2016 jsme se vydaly k našemu třetímu utkání v podzimní části soutěže do nedalekého Tymákova. S tymákovskými děvčaty se vždy jedná o velmi těžké a vyrovnané utkání, a naneštěstí pro nás, se nám na jejich hřišti doposud nedaří vyhrávat.
Ihned ze začátku utkání v několika útocích nedokážeme překonat obranu a to jak herně, tak střelecky, při čemž se nám téměř vůbec nedaří se dostat do gólové situace. Totéž přetrvává až do konce prvního poločasu, kdy jsme za celých 30 minut hry dokázaly vstřelit pouhých pět branek. Do šaten tak odcházíme s výsledkem 5:9 v náš neprospěch.
Do druhé půle vstupujeme s vědomím, že nemůžeme nad soupeřkami zvítězit, pokud nezačneme dávat branky. Bohužel se nám v útoku opět nedaří, trápíme se, a i přes snahu všech útočnic, dáváme ještě méně gólů, než v prvním poločase. Střelecky se však daří našim protivnicím a jen díky mnoha vybojovaným míčům obranou a několika zneškodněných střel brankařkou, nekončí zápas zas tak velkým brankovým rozdílem. Stav utkání končí naši prohrou 9:18. Utkání řídil rozhodčí pan Malý.
 
Katka Davídková
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 4
Celkem: 872042
Měsíc: 10515
Den: 557