Jdi na obsah Jdi na menu

8.kolo 2.ligy - Plzeň-Újezd - ŽENY A 20:15 (7:6)

Ostatní výsledek:

Tymákov B - Stará Huť 18:12   (11:6)

Sestava:

Brána: Vyletová Simona

Obrana: Zelená Hana, Karlíková Eliška, Synáčová Denisa, Janochová Michaela

Útok: Houfková Hana (6), Dardová Anna (6), Třísková Martina (2), Štenglová Kateřina (1), Hudecová Zuzana

Po volném víkendu, který jsme měly minulý týden, jsme se 9. října 2016 vydaly na soupeřovo hřiště, tentokrát do Plzně- Újezda.  Původně celkem slunečná obloha se po našem příjezdu do Plzně zatáhla a začalo pršet. Déšť vydržel po celou dobu rozcvičování až do zahájení utkání, které tentokrát vedl p. Bukovský. 

Naštěstí se po zbytek zápasu počasí umoudřilo, ale mokrý povrch a nasáklý balón vodou udělaly své. Skóre jsme otevřely hned v první minutě zápasu střelou Anči Dardové. Újezd ovšem hned v protiútoku vyrovnal. Celý první poločas se nesl v podobném duchu, góly padaly na obou stranách. Našemu útoku se ovšem ve 13. minutě přestalo střelecky dařit. Poslední gól do branky soupeře po krásné střele vsítila opět Anča Dardová a tak odcházíme do šaten za stavu 7:6. 

Vstup do druhého poločasu se lépe vydařil soupeřkám a hned od první minuty proměňovaly své střely. Ještě do 18té minuty druhého poločasu jsme držely se soupeřkami krok, v tomto okamžiku bylo skóre 15:13 a nic ještě nebylo ztraceno.  Ovšem další téměř desetiminutová absence vstřelené branky znamenala odskočení soupeře na stav 19:13. V poslední minutě korigujeme stav již jen na konečných 20:15 ve prospěch Újezda. Bohužel nám tímto Újezd vrátil porážku z prvního kola. 

Za družstvo žen, dočasný asistent trenéra, Lenka Fialová 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 5
Celkem: 871997
Měsíc: 10482
Den: 540