Jdi na obsah Jdi na menu

9.kolo 2.ligy - ŽENY A - TYMÁKOV B 15:15 (9:8)

Ostatní výsledek:
Chomutov - Stará Huť      22:12 (11:6)

Sestava:

Brána: Šimandlová Martina, Sýkorová Andrea

Obrana: Zelená Hana, Karlíková Eliška, Synáčová Denisa, Janochová Michaela

 

Útok: Houfková Hana (7), Dardová Anna (6), Davídková Kateřina (2), Štenglová Kateřina, Brunnerová Denisa

 

V neděli 16. 10. 2016 jsme k poslednímu domácímu utkání podzimní části soutěže přivítaly soupeřky z Tymákova. Braly jsme na vědomí, že nevstupujeme do lehkého utkání a byly jsme plné očekávání, v jakém složení nastoupí tentokrát. Překvapení se nekonalo a soupeřky se na nás opět připravily. Dokonce si daly dvacetiminutovou čekací dobu, aby se jim stihly vrátit hráčky „A“ týmu ze zápasu 1. ligy žen z nedalekých Přeštic, do druhého poločasu se pak ještě posílily o další hráčky.

Od prvních minut se jednalo o velmi vyrovnané utkání a padaly branky na obou stranách. První poločas se však o něco lépe povedl nám a celou první půli jsme si dokázaly udržet alespoň náskok jedné branky. Do šaten odcházíme s výsledkem 9:8.

I vstup do druhého poločasu se nám povedl, dokázaly jsme téměř z každého útoku vstřelit gól a postupně si vytvořit náskok 5-ti branek. S daným brankovým rozdílem už bychom si neměly nechat utkání utéct, ale bohužel jsme v následujících několika útocích měly smůlu a naše střely buďto zneškodnila brankařka, nebo skončily v tyči. Toho dokázaly využít naše protivnice a pomalu stahovaly náš náskok, až nakonec utkání vyrovnaly. Zápas, který řídil rozhodčí pan Kult, končí remízou 15:15. Celému týmu patří velké díky za bojovnost v celém utkání.

​Kateřina Davídková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 6
Celkem: 867199
Měsíc: 8612
Den: 580