Jdi na obsah Jdi na menu

17.kolo II.liga ženy

Modřany-Blovice"A" 5:14 (2:5)

Sestava:

Brankařka: Černá Zlatuše

Obrana: Zelená Hana, Janochová Michaela, Synáčová Denisa

Útok: Dardová Anna (5), Houfková Hana (4), Štenglová Kateřina (4), Davídková Kateřina (1)

 

V neděli 27.5.2018 nás čekalo další utkání na půdě soupeřek. Tentokrát nás na svém hřišti přivítala děvčata z Modřan, kde se pravidelně herně poněkud trápíme, padá zde málo branek a protihráčky nám naši jindy suverénní hru velice znepříjemňují. I když konečný výsledek tomu moc neodpovídá, na hřišti jsme všechny do jedné nechaly veškeré síly.

V úvodu zápasu se diváci dočkali otevření skóre až v 8 minutě, přičemž první branka utkání patřila nám. Poté bohužel došlo k dalšímu útlumu ve snaze překonat brankařky na obou stranách, čímž se nejspíš začal souboj stávat pro diváky méně atraktivním. V útoku nám dělala problém hra obrany modřanských děvčat s bekem na straně, a i přes veškerou snahu se nám nedařilo se střelecky prosadit. V této zoufalé situaci nás však podržela svým perfektním výkonem obrana v čele s brankařkou, která svými zákroky nedávala soupeřkám šanci. Díky týmovému výkonu jsme si do šaten odnášely alespoň tří brankový náskok a první půle skončila 2:5.

Do druhého poločasu jsme od trenéra dostaly jasné instrukce, co hrát na pro nás problémové postavení obrany soupeřek a naše hra se v útoku ihned zlepšila. V zadních řadách holky pokračovaly v perfektním výkonu a konečně se také vývoj utkání začal stávat divácky zajímavým, kdy především z naší strany byly k vidění krásné branky. Rozhodčím zápasu byl pan Kotlář a skóre se na konci utkání zastavilo na konečných 5:14.

 

V příštím kole se ukážeme na domácím hřišti, kde přivítáme děvčata z Ejpovic.

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 6
Celkem: 870853
Měsíc: 9824
Den: 254