Jdi na obsah Jdi na menu

18.kolo II.liga ženy

Blovice"A"- Ejpovice 22:14 (12:10)

Sestava:

Brankařky: Sýkorová Andrea, Černá Zlatuše

Obrana: Zelená Hana, Synáčová Denisa, Janochová Michaela

Útok: Dardová Anna (8), Houfková Hana (8), Davídková Kateřina (4), Štenglová Kateřina (2)

 

V neděli 3. 6. jsme na domácím hřišti vyzvaly k souboji děvčata z Ejpovic. V prvním vzájemném utkání jara, které se odehrálo na půdě soupeřek, jsme dokázaly zvítězit, a tak jsme totéž chtěly zopakovat také doma.

Od úvodu první půle se jednalo o přestřelku. Po každém našem vstřeleném gólu jsme bohužel také jeden inkasovaly. I když tomu není zvykem, tentokrát se nám trápily holky v obraně a soupeřkám často umožnily se dostat do jednoduché gólové situace, čehož ejpovická děvčata dokázala využít. I přesto však odcházíme do šaten jako vítězky prvního poločasu v poměru 12:10.

V druhé půli se hra v zadních řadách viditelně zlepšila a naše obránkyně v čele s brankařkou dovolily protihráčkám skórovat už pouze 4x. Dařilo se také útočnicím, kdy útočná hra byla stavěna především na rychlých protiútocích. Škodal jen, že většina těchto akcí končila v tyčích. Další suverénním vítězstvím 22:14 jsme si pohlídaly 1. místo v tabulce s náskokem 4 bodů na druhý Tymákov B. Souboj řídil pan rozhodčí Štengl z Nezvěstic.

 

 

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 1
Celkem: 861479
Měsíc: 5371
Den: 134