Jdi na obsah Jdi na menu

19.kolo II.liga ženy

Tymákov"B"- Blovice"A" 18:16 (9:9)

Sestava:

Brankařky: Černá Zlatuše, Sýkorová Andrea

Obrana: Zelená Hana, Synáčová Denisa, Janochová Michaela

Útok: Houfková Hana (6), Davídková Kateřina (5), Dardová Anna (5), Třísková Martina

 

V sobotu 9.6.2018 nás čekal výjezd na hřiště soupeřek, k souboji jsme vyjely za děvčaty do Tymákova, které jsou v soutěži našimi největšími soupeřkami. Na jejich půdě se nám zpravidla nedaří a bohužel jinak tomu nebylo ani v tomto utkání.

Celý první poločas se jednalo o přestřelku s tím rozdílem, že našim protihráčkám bylo celkem jednoduše umožněno dostat se k zakončení, zatímco naše útočnice musely vynaložit spoustu sil, aby se k němu vůbec dostaly. Také jsme dostávaly hodně gólů z úhlů, ale na každý inkasovaný gól jsme záhy také dokázaly odpovědět. Poločas skončil nerozhodně v poměru 9:9.

V druhé půli pokračovaly soupeřky v gólové šňůře, ale nám v útoku dělala větší a větší problémy jejich bekyně, a tak nám protihráčky postupně utíkaly ve skóre. Až ke konci zápasu jsme dokázaly snížit jejich náskok a nakonec jsme měly ještě šanci na remízu, když do posledního útoku soupeřky vstupovaly s náskokem pouhé branky 17:16 a do závěru utkání chyběly tři minuty. Bohužel pro nás, pan rozhodčí Plaček ignoroval jejich pasivní hru a do útočné hry nás již nepustil. Tymákov si pak ještě dokázal vybojovat trest po čase, který opět z velkého úhlu dokázal proměnit. Souboj tedy skončil pro nás nepříznivým skóre 18:16 a tabulku už tak vedeme s náskokem pouhých dvou bodů právě na druhý Tymákov B.

 

K poslednímu utkání sezóny přivítáme v neděli ve 14:30 hod. na domácím hřišti soupeřky z Chomutova. Přijďte nás podpořit a oslavit s námi postup a návrat do nejvyšší soutěže – 1. ligy žen.

 

                                                                                                                                                           Kateřina Davídková – kapitánka družstva

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 10
Celkem: 868137
Měsíc: 8951
Den: 604