Jdi na obsah Jdi na menu

8.kolo 2.ligy - Ejpovice - ŽENY A 16:19 (6:8)

Ostatní výsledky:

Modřany - Chomutov 24:15 (12:10)
Tymákov B - Litvínov 22:6 (14:2)

Sestava:

Brána: Šebová Iveta, Čimerová Barbora

Obrana: Zelená Hana, Janochová Michaela, Synáčová Denisa, Kubátová Michaela

Útok: Dardová Anna (11), Houfková Hana (4), Davídková Kateřina (2), Štenglová Kateřina (1), Hudecová Zuzana (1)

 

V neděli 8. 10. jsme vyjely k dalšímu utkání na hřiště soupeřek, tentokrát do nedalekých Ejpovic. V prvním vzájemném zápasu jsme nad děvčaty suverénně vyhrály, a tak jsme stejný výkon chtěly podat i v tomto souboji, což se nakonec ukázalo jako nelehký úkol.

Od prvních minut se jednalo o velmi vyrovnané utkání, na každý náš gól dokázaly odpovědět i naše soupeřky a my jsme se stále nedokázaly odtrhnout k navýšení brankového rozdílu. Nedařilo se nám zakončovat jasné gólové akce ze hry. To se naštěstí netýkalo i trestných hodů, které na středu pro A. Dardovou vybojovaly její spoluhráčky a ona je suverénně proměňovala. V poločase se stav utkání zastavil na skóre 6:8 v náš prospěch.

V druhé půli se opět trápila většina našich útočnic v koncovce. Z předních řad snad jen lze vyzdvihnout výkon A. Dardové, která v utkání nastřílela krásných 11 gólů, jinak musíme bohužel hovořit o nejméně povedeném výkonu podzimu. Pochvalu však opět zasloužila obrana. Utkání, které řídil pan rozhodčí Leinweber, skončilo rozdílem tří branek 16:19 a domů jsme si odvezly další dva důležité body. V nadcházejícím kole se utkáme na domácí půdě s naším největším soupeřem – Tymákovem „B“ a uděláme vše proto, abychom jim vrátily prohru z prvního vzájemného zápasu a dostaly se tak v tabulce na stejný bodový zisk.

Kateřina Davídková – kapitánka mužstva

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 4
Celkem: 871447
Měsíc: 10079
Den: 298