Jdi na obsah Jdi na menu

9.kolo 2.ligy - ŽENY A - Tymákov 15:11 (7:1)

Ostatní výsledky:

Litvínov - Chomutov 19:15 (10:9)

Ligový zpravodaj z 10.10.2017 

Sestava:

Brána: Šimandlová Martina

Obrana: Zelená Hana, Janochová Michaela, Synáčová Denisa, Kubátová Michaela

Útok: Štenglová Kateřina (8), Davídková Kateřina (3), Hudecová Zuzana (2). Ballínová Veronika (2). Sýkorová Lucie

 

K poslednímu domácímu utkání podzimní části sezóny 2017/2018 jsme v neděli 15. 10. přivítaly děvčata z Tymákova. Chtěly jsme jim vrátit prohru inkasovanou na jejich hřišti z prvního vzájemného utkání, což se nám i přes oslabenou sestavu v útoku o Hanku Houfkovou a Anču Dardovou podařilo a tímto vítězstvím jsme se dostaly na stejný bodový zisk.

Do utkání jsme vstupovaly s velkými obavami a upřímně, i s malou šancí na vítězství. Prvních 10 minut byl stav utkání 0:0, ale pak už začala naše gólová šňůra a obavy šly rychle stranou. Neschopnost protihráček přejít přes naši obranu a překonat brankařku byla téměř pokaždé zaslouženě potrestána našimi krásnými góly do jejich sítě. Povedenou hrou jsme dokonce donutily trenéra protihráček, aby si vzal oddechový čas, tzv. timeout. Ani to jim však nijak nepomohlo a s pouhým jedním gólem za první půli nám umožnily odcházet do šaten s klidným pocitem a náskokem 6-ti branek. Poločas skončil v poměru 7:1.

Se vstupem do druhé části utkání nám bylo jasné, že nesmíme polevit. Začátek nám bohužel gólově moc nepřál, ale za to se začalo dařit soupeřkám. Po několika minutách hry se dotáhly na rozdíl pouhých dvou branek, ale pro nás příznivý vývoj utkání už nijak nedokázaly změnit. Sehrály jsme další krásné akce, které se střelecky dařily zakončovat především Kačce Štenglové, a tím jsme už jen potvrdily naše zasloužené vítězství. Skóre zápasu, který řídil pan rozhodčí Šimice, se zastavilo na stavu 15:11.

K poslednímu kolu podzimu vyjedeme v neděli 22. 10. na hřiště soupeřek do Chomutova a pokusíme se získat další body.

 

Kateřina Davídková – kapitánka mužstva

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 7
Celkem: 871256
Měsíc: 9987
Den: 322