Jdi na obsah Jdi na menu

3.kolo I.ligy žen:Blovice-Nezvěstice

Blovice-Nezvěstice 16:10 (10:4)

Sestava

Brankařky: Šimandlová Martina, Černá Zlatuše

Obrana: Fialová Lenka, Karlíková Eliška, Zelená Hana, Janochová Michaela, Synáčová Denisa

Útok: Dardová Anna (4), Nachtmanová Kateřina (4), Vokurková Hana (4), Štenglová Kateřina (3), Černá Klára (1), Hudecová Zuzana

 

V sobotu 7.9. jsme za deštivého počasí v derby s Nezvěsticemi zahájily víkendové domácí dvoukolo, ve kterém jsme získaly plný počet bodů.

Vstup do utkání byl z naší strany vlažný, sice jsme se okamžitě a jednoduše dostávaly do vyložených šancí, ale vstřelit gól se nám podařilo až po třech neúspěšných útocích v 5. minutě zápasu. K lepšímu výkonu bohužel nepřispělo ani počasí, hřiště bylo mokré a míč nacucaný vodou. Polovinu první půle s námi protihráčky držely krok, pak už jsme jim ale odskočily a postupně navyšovaly svůj náskok. Do šaten jsme odcházely za výsledku 10:4.

Druhý poločas byl téměř totožný s tím prvním, musely jsme se soustředit na přihrávky a chytání mokrého míče, ale v útoku nám vycházelo vše, na čem jsme se domluvily. V celém utkání jsme dominovaly, soupeřky vůbec nevěděly, co mají na naši obranu hrát, branky dávaly hlavně z trestů. Na trestných hodech musíme zapracovat, opět se opakovala stejná situace jako z Modřan.

Vítězíme 16:10 a souboj řídil pan rozhodčí Leinweber.

 

Kateřina Nachtmanová - kapitánka družstva

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 7
Celkem: 874988
Měsíc: 12218
Den: 671