Jdi na obsah Jdi na menu

5.kolo I.ligy žen:Bakov n/J-Blovice

Bakov n/J-Blovice 18:19 (7:11)

Sestava

Brankařky: Šimandlová Martina, Černá Zlatuše

Obrana: Fialová Lenka, Zelená Hana, Karlíková Eliška, Janochová Michaela, Synáčová Denisa

Útok: Dardová Anna (9), Nachtmanová Kateřina (6), Vokurková Hana (4) Hudecová Zuzana, Štenglová Kateřina

 

K druhému utkání víkendu jsme vyjely v neděli 15.9. na hřiště soupeřek do Bakova, kam jsme odjížděly plné očekávání, jelikož jsme se s děvčaty utkaly vůbec poprvé, ale po příjezdu na nás čekalo mnoho známých tváří od našeho loňského soupeře z Podlázek.

Do utkání jsme vstoupily na výbornou, a především díky perfektní práci v obraně, jsme se po rychlých protiútocích dostaly do tří-brankového náskoku, který jsme si dokázaly udržet po zbytek první půle. Do šaten jsme si odnášely příznivý poločasový výsledek 7:11.

Ani do druhé půle jsme nemohly vstoupit lépe a rychle si tvoříme náskok 6-ti branek. Poté však dochází v útoku ke střídání, a naopak následuje téměř 10-ti minutový brankový výpadek, čehož dokázaly využít naše soupeřky a rázem utkání srovnaly. V útoku nás to značně zlomilo a vůbec jsme nedokázaly navázat na naši pěknou a účinnou hru. V posledních minutách jsme se ještě díky dvěma brankám naší opory A. Dardové dokázaly vrátit do zápasu a o vítězství se už nenechaly připravit. Ke konci utkání došlo ještě k vyloučení naší obránkyně Zelené, ale zápas už to nijak neovlivnilo, spíš nám to pomohlo.

Z dobře rozehraného zápasu jsme tedy nakonec udělaly drama a skóre se zastavilo na konečných 18:19.

Dalším stoprocentním víkendem potvrzujeme naši úspěšnou výherní šňůru, kterou by jsme rády prodloužily i o nadcházejícím víkendu, kdy vyjedeme za soupeřkami do Chomutova.

 

                                                                                   Kateřina Nachtmanová – kapitánka družstva

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 6
Celkem: 875190
Měsíc: 12315
Den: 626