Jdi na obsah Jdi na menu

6.kolo I.ligy žen

KNH Chohutov-Blovice 9:23 (5:13)

Sestava

Brankařka: Černá Zlatuše

Obrana: Karlíková Eliška, Janochová Michaela, Synáčová Denisa

Útok: Nachtmanová Kateřina (8), Dardová Anna (7), Štenglová Kateřina (4), Vokurková Hana (2), Hudecová Zuzana (2)

 

V neděli 22.9. jsme odjeli k zápasu do Louky u Litvínova, kde jsme sehráli v rámci propagace národní házené, mistrovské utkání s nováčkem první ligy celkem Chomutova.

Do Chomutova jsme odjeli oslabeni bez tří defenzivních hráček – brankařky Šimandlové a obránkyň Zelené a Fialové. K utkání jsme nastoupili za velmi pěkného slunečného počasí. Povedl se nám vstup do zápasu a po 10-ti minutách jsme vedli 6:0. Domácí tým dělal hodně technických chyb a my vyráželi do protiútoků. První branku dostáváme až v 15. minutě. Praktikujeme hru jeden na jednoho a prosazujeme se v rychlých brejcích. Poločas končí 5:13 pro Blovice. Výsledek mohl být výraznější, ale brankařka Chomutova byla proti.

Do druhého poločasu nastupujeme se změnou v útočných řadách. Daří se nám prosazovat po domluvených signálech i při trestech, přesto spoustu 100% šancích zahazujeme. Vychází nám rychlý přechod do útoku a snadno se dostáváme do úspěšných gólových akcí. Skóre se na konci zápasu zastavilo na konečných 9:23 pro Blovice. Zápas řídil pan rozhodčí Malý.

Obrana zahrála svůj standard a ke konci souboje jsme si mohli vyzkoušet jiné rozestavení. Výborný výkon předvedla brankařka Černá. V útoku jsme prostřídali všechny hráčky a konečně výrazněji přispěli k zápasu i naše nejmladší útočnice Štenglová a Hudecová. Po 6-ti zápasech máme plný počet bodů a o víkendu nás čekají zápasy s Přešticemi B a A, které už budou z té kategorie těžších.

 

Marek Nachtman

                                                                                                            trenér Blovic 

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 12
Celkem: 875156
Měsíc: 12299
Den: 633