Jdi na obsah Jdi na menu

9.kolo I.ligy žen

Blovice-Plzeň-Újezd 22:19 (11:7)

Sestava:

Brankařky: Šimadlová Martina, Vyletová Simona

Obrana: Fialová Lenka, Karlíková Eliška, Zelená Hana, Janochová Michaela, Synáčová Denisa

Útok: Dardová Anna (14), Štenglová Kateřina (4), Vokurková Hana (3), Nachtmanová Kateřina (1), Hudecová Zuzana

 

V neděli 6.10.2019 jsme k poslednímu domácímu utkání podzimní části soutěže přivítaly děvčata z Plzně-Újezda. K důležitému derby a souboji o třetí místo jsme již nastoupily v plné sestavě, rovnou z letiště chvátala a přispěla k zápasu i Hanka Vokurková, která nám minulý víkend chyběla.

Do utkání jsme vstupovaly s respektem, se soupeřkami se vždy jedná o velice vyrovnaný souboj a o přetahovanou o jednu branku. K našemu překvapení jsme se však až velice hladce dostaly do vedení a újezdecká děvčata na nás musela celý zápas dotahovat. Do konce prvního poločasu jsme si dokázaly vytvořit 4-brankový náskok a půle končí 11:7.

V druhé části utkání jsme si hrály svoji poklidnou hru. Vysunutá újezdecká obrana nám vyhovovala a po soubojích jedna na jednu jsme se dokázaly lehce prosadit. Střelecky se dařilo především Anče Dardové, která nastřílela 14 branek. Trenér postupně prostřídal celou sestavu a do závěrečného hvizdu rozhodčího Zadražila jsme si už jen pohlídaly další důležité vítězství. Zápas skončil 22:19.

Po zisku dvou bodů jsme si potvrdily průběžnou 3. příčku v tabulce, na které bychom rády zůstaly po zbytek podzimní části a přes zimní přestávku. O nadcházejícím víkendu pojedeme bojovat o další body do Tymákova, kde nás čeká dvoukolo, nejprve se v sobotu utkáme s jejich rezervou a v neděli pak s „A“ týmem.

 

                                                         Kateřina Nachtmanová – kapitánka družstva

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 6
Celkem: 882293
Měsíc: 14935
Den: 537