Jdi na obsah Jdi na menu

1.kolo OP ženy:Blovice"B"-Chudenice

Blovice"B"- Chudenice 17:22 (7:8)

Ženy B : TJ Sokol Chudenice   17:22   (7:8)

 

Sestava:

brankářky: Simona Vyletová a Zlatuše Černá

obrana: Petra Eretová, Markéta Punčochářová, Barbora Kopelová, Michaela Janochová

útok: Anna Dardová (5), Denisa Benedová (3), Kateřina Štenglová (3), Zuzana Hudecová (2), Natálie Šůsová (2), Lucie Sýkorová (2)

 

   Do nové sezóny jsme vstoupily s posilou z řad dorostenek, a to útočnicí N. Šůsovou. Hned na začátku sezóny nás postihla marodka, kdy do utkání nemohly zasáhnout útočnice Hrudičková, Sluková a Ballínová. Zároveň do podzimní části sezóny nezasáhne ani útočnice K. Pelíšková. O pomoc jsme tedy požádaly hráčky z žen A, a to celý útok ve složení Dardová - Štenglová - Hudecová. Pomohla nám i obránkyně M. Janochová.

   Od prvních minut bylo utkání velmi vyrovnané a tak se také vyvíjel i celý první poločas. Čemuž odpovídal i stav utkání po odehraném prvním poločase 7:8. 

   Začátek druhého poločasu nám utekl a běhěm 8. minut jsme inkasovaly pět branek. Stav utkání ve 40. minutě byl již 8:13. Až velmi často jsme inkasovaly z rychlých protiútoků soupeřek, na které jsme nedokázaly odpovědět. Ke střelbě jsme se dostávaly, ale se zakončením to bylo o poznání horší. Utkání si již soupeřky ohlídaly a brankový rozdíl udržely až do konce. Stav utkání skončil 17:22. 

 

Lucie Sýkorová

kapitánka družstva

  

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 7
Celkem: 871709
Měsíc: 10255
Den: 355