Jdi na obsah Jdi na menu

6.kolo OP ženy

Blovice"B"-Litice 11:18 (7:7)

 

Ženy B : TJ Plzeň - Litice   11:18   (7:7)

 
Sestava:
brankářka: Simona Vyletová
obrana: Petra Eretová, Denisa Benedová, Barbora Kopelová
útok: Martina Hrudičková (4), Natálie Šůsová (3), Vlasta Šůsová (2), Lucie Sýkorová (2)
 
   Bohužel u nás stále přetrvává marodka. K nemocným útočnicím Ballínové a Slukové se přidala i obránkyně Punčochářová. Postu beka se proto ujala útočnice D. Benedová. Zároveň do utkání nezasáhly ani útočnice Pelíšková s Černou, které jsou v zahraničí. Hráčky už nemáme kde brát, protože i děvčata z žen A už nám nemohou pomoci. Požádaly jsme proto o pomoc trenérku starších žaček V. Šůsovou, která si střihla premiéru s dcerou N. Šůsovou.
   Od prvních minut bylo utkání velmi vyrovnané a se soupeřkami jsme držely krok. Hned z prvního útoku jsme vstřelily branku a otevřely tak stav utkání. Soupeřky nám odpověděly až z druhého útoku a tak se vlastně vyvíjel celý první poločas. Téměř celý první poločas jsme dotahovaly soupeřky a ve 30. minutě srovnaly na 7:7.
   Do druhého poločasu jsme vstupovaly s tím, že utkání je hratelné. Zároveň jsme si ale uvědomovaly, že druhý poločas máme vždy slabší a že nám budou síly docházet, což se také po pár minutách potvrdilo. Za 17 minut jsme dokázaly vstřelit jedinou branku s stav utkání byl 8:14. Šancí v útoku bylo dost, ale umístit střelu byl pro nás celkem problém. Děvčata v obraně včetně brankářky se snažily, brankářka Vyletová měla i několik hezkých zákroků a obrana vybojovala spousty míčů. Platilo však pravidlo, nedáš, dostaneš. Stav utkání skončil 11:18.
 
Lucie Sýkorová
kapitánka družstva
 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 3
Celkem: 875046
Měsíc: 12244
Den: 662