Jdi na obsah Jdi na menu

8.kolo OP ženy

Blovice"B"-Příchovice 18:23 (9:12)

Ženy B : TJ Příchovice  18:23  (9:12)

 
Sestava:
brankářka: Simona Vyletová
obrana: Markéta Punčochářová, Barbora Kopelová, Denisa Benedová
útok: Klára Černá (6), Lucie Sýkorová (5), Martina Hrudičková (4), Kristýna Pelíšková (3), Natálie Šůsová 
 
   V neděli jsme za krásného počasí nastoupily na domácím hřišti již k předposlednímu utkání podzimní části sezóny. Do utkání zasáhly i naše výletnice K. Pelíšková a K. Černá včetně uzdravené M. Hrudičkové. Na obraně nám z pracovních důvodů chyběla P. Eretová, kdy její post zastala útočnice D. Benedová.
   Vzhledem k tomu, že se soupeřky po pár letech vrátily zpět do soutěže a jejich výsledky o ledzčem svědčí, nedávaly jsme si příliš velké naděje na vítězství. Do utkání jsme se ale vtrhly naplno a neodradily nás tak ani známá jména na soupisce soupeřek. První branku jsme sice inkasovaly, ale vzápětí srovnaly na 1:1. V 10. minutě byl stav utkání 2:4 a soupeřky si tak vytvořily brankový rozdíl. Čemuž odpovídal i stav utkání po odehraném prvním poločase 9:12. 
   Do druhého poločasu jsme vstupovaly s tím, že je třeba na obraně vybojovat nějaký ten míč, kdy se stačí jen ohnout, což nám často dělá velký problém. Zároveň pro nás bylo důležité nepřestat dávat branky, což také pro nás není zrovna lehký úkol, protože druhé poločasy máme podstatně slabší. Ani jedno se nám však moc nedařilo, v obraně chyběla bojovnost a když se nám povedlo míč vybojovat, tak jsme ho často zbytečně ztrácely. V útoku to nebylo o moc lepší, za 10. minut jsme dokázaly vstřelit pouze 2. branky a stav utkání byl 11:16. Nevzdávaly jsme se však a hrály až do konce, co nám síly stačily. Soupeřky v utkání zaslouženě zvítězily a udržely si tak 1. místo. Myslím, že za výsledek 18:23 není důvod se stydět. Ještě navíc, když jsme v průběžném pořadí na posledním místě.
 
Utkání vedl rozhodčí V. Šimice.
 
Lucie Sýkorová
kapitánka družstva
 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 15
Celkem: 881051
Měsíc: 14826
Den: 695