Jdi na obsah Jdi na menu

(1460)6.kolo I.ligy žen

Přeštice - Blovice 22:10 (9:5)

Sestava:

Brankařky:  Černá Zlatuše

Obrana: Karlíková Eliška, Fialová Lenka, Janochová Michaela, Zelená Hana, Synáčová Denisa

Útok: Štenglová Kateřina (4), Černá Klára (3), Nachtmanová Kateřina (2), Hudecová Zuzana (1),

 

V neděli jsme vyjeli na horkou půdu do Přeštic. Přeštická děvčata jsou už teď jistými vítězkami naší skupiny a pro nás je důležité si udržet druhé postupové místo. Volno dostala brankařka Šebová a útočnice Vokurková, dále chyběla dlouhodobě zraněná Dardová.

Chtěli jsme být Přešticím důstojným soupeřem, což se nám první poločas docela dařilo. Domácí dělali spoustu technických chyb a nám se dařilo se držet na rozdíl dvou branek. První půle skončila 9:5 pro domácího favorita. Ale těch šancí, co jsme opět neproměnili, bylo opravdu hodně, což se nás drželo i po zbytek zápasu a nakonec nás to stálo velký konečný rozdíl ve skóre.

Do druhého poločasu jsme vstoupili s cílem uhrát solidní výsledek až do konce. Ve 40. minutě soupeř vystřídal brankařky a domácí se nám začali vzdalovat. Neproměnili jsme dva šestimetrové hody. Ve 46. minutě jsme ještě dostali červenou kartu, která putovala na střídačku za trenérem družstva, a od té chvíle se nám nic nedařilo.

Souboj nakonec skončil zbytečně velkým rozdílem 22:10 pro domácí. Naše obrana zahrála standard, do hry se dostalo všech pět obránkyň, po nemoci se vrátila i Hanka Zelená. V útoku byl vidět diametrální rozdíl mezi námi a soupeřem v razanci střelby a v proměňování šancí.

Na všem výše zmíněném dále usilovně pracujeme a doufám, že to časem bude už jen lepší. Více takových soubojů jako se soupeřkami Přeštic, protože přesně tyto zápasy nám pomohou ke zlepšování se.

Zbývají nám sehrát poslední tři utkání - doma nás čekají Ejpovice a Chomutov, venku Modřany. Nakročeno k druhému postupovému místu máme dobře.

 

                                                                                   Marek Nachtman – trenér družstva

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 5
Celkem: 873084
Měsíc: 10959
Den: 493