Jdi na obsah Jdi na menu

2:kolo I.ligy žen

Ejpovice-Blovice 12:20 (9:10)

Sestava:

Brankařky – Šebová Iveta, Černá Zlatuše

Obrana – Karlíková Eliška, Fialová Lenka, Janochová Michaela, Synáčová Denisa

Útok – Nachtmanová Kateřina (7), Vokurková Hana (7), Štenglová Kateřina (4), Hudecová Zuzana (2), Černá Klára

 

K druhému utkání víkendu jsme vyjeli v neděli na hřiště soupeřek do Ejpovic, což je soupeř, se kterým se setkáváme poslední dobou celkem pravidelně. Pokud jsme si chtěli udržet druhé postupové místo v tabulce, museli jsme i tento souboj vyhrát.

Do zápasu jsme vstoupili na výbornou a první branka zápasu patřila nám, ale i naše soupeřky dokázaly rychle odpovědět. Za stavu 4:3 pro Ejpovice si vybíráme oddechový čas. Místo, abychom vedli o 3-4 branky, díky neproměňování krásně sehraných akcí, padáme. Time-out nám bohužel vůbec nepomohl a po minutové pauze se stav ještě zhoršil a prohrávali jsme už 7:4. Nepomohla ani výměna brankařek, a tak se do brány zpět vrátila Iveta Šebová.

Před koncem poločasu jsme konečně začali proměňovat šance, využívat rychlé brejky a otočili vývoj zápasu na 9:10 pro Blovice.

Do druhé půle jsme nastoupili s taktikou, co nejdříve soupeři odskočit. Začali jsme se více prosazovat jedna na jednu, proměňovali tresty a nakonec se dopracovali k vítěznému výsledku 12:20. Utkání řídil pan rozhodčí Bláha.

Za druhou půli jsme dostali pouze 3 branky. Opět obrovské uznání pro naši obranu! Za druhý poločas si však zaslouží pochvalu i útok. Přesto mohlo padnout více branek. Vepředu nám hodně pomohla Hanka Vokurková, která výrazně nahradila dlouhodobě zraněnou Annu Dardovou.

Další víkend máme volno a poté nás čeká v sobotu výjezd do Chomutova a druhý den do Přeštic.

 

                                                                                               Marek Nachtman – trenér družstva

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 8
Celkem: 872891
Měsíc: 10877
Den: 385