Jdi na obsah Jdi na menu

2.kolo OP ženy

Plzeň-Újezd-Blovice"B"  38:14 (21:7)

TJ Plzeň-Újezd : Ženy B   38:14   (21:7)

 
Sestava:
brankářky: Simona Vyletová a Eliška Počátecká
obrana:  Barbora Řezanková, Tereza Ungrová, Aneta Škardová, Barbora Kopelová, Petra Krejčová
útok:  Denisa Benedová (5), Eliška Davídková (3), Martina Hrudičková (2), Lucie Sýkorová (2), Štěpánka Řezanková (1), Natálie Šůsová (1)
 
   V neděli jsme odjely sehrát utkání do Plzně. Věděly jsme, že nás nečeká rovnocenný boj, protože soupeřky jsou na tom herně tak dobře, že patří do ligy, kterou v dané sezóně hrát odmítly a vrátily se zpět do Oblastního přeboru. Vzhledem k tomu, že jsme v sestavě měly 11 dorostenek a z toho 9 děvčat, která ještě v loňském roce hrála za starší žačky, bylo to pro ně velmi těžké. Jediné o co nám v tomto utkání šlo, bylo utkání odehrát bez zranění a dorostenky tímto utkáním neotrávit.
   Od prvních minut se soupeřky ujaly vedení, nasadily rychlé herní tempo, které jsme nestíhaly. Využívaly rychlé protiútoky, kdy jsme při jednom z prvních hned ve 3. minutě inkasovaly červenou kartu za faul bekyně T. Ungrové a následných 5. minut jsme hrály v oslabení. Často jsme nestihly ani vystřídat útočnici, aby děvčata na obraně nehrála v oslabení a už jsme zase inkasovaly. Újezd nás nenechal v klidu vynést ani míč do útočné třetiny, hra byla přerušovaná neustálými fauly, a to i hráček bez míče. Když je rozhodčí v 10. minutě po faulu na obránkyni P. Krejčovou, která se trošku v šoku zvedala ze hřiště upozornil na to, ať hru trošku zklidní, že většina hráček jsou nově dorostenky, tak na to soupeřky nehodlaly brát zřetel a jedna z hráček pouze odvětila: ,,no a co, hrajou snad za ženy ne". První poločas se zastavil na skóre 21:7.
   Do druhého poločasu jsme vstupovaly s tím, že utkání tak jako tak skončí debaklem a pro nás velkým propadákem. Nemohu říct, že bychom utkání vypustily, všechny jsme se snažily i nadále, ale veškerá naše snaha byla marná. Hra soupeřek s naší hrou nejde ani trochu srovnávat. Prohrály jsme 38:14 a myslím, že takovou prohru většina z nás nezažila ani v žactvu.
 
O víkendu nás čeká dvojkolo, kdy v sobotu přivítáme na domácím hřišti soupeřky z Litic a v neděli ze Stupna.
 
Utkání vedl rozhodčí L. Zimmermann.
 
Lucie Sýkorová
kapitánka družstva
 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 11
Celkem: 872967
Měsíc: 10946
Den: 441