Jdi na obsah Jdi na menu

4.kolo I.ligy žen

Blovice-Modřany 16:9 (8:2)

Sestava:

Brankařky – Šebová Iveta, Černá Zlatuše

Obrana – Karlíková Eliška, Fialová Lenka, Janochová Michaela, Synáčová Denisa

Útok – Štenglová Kateřina (7), Nachtmanová Kateřina (3), Vokurková Hana (2), Černá Klára (2), Hudecová Zuzana (1), Benedová Denisa (1), Řezanková Štěpánka

 

O víkendu 5.9. – 6.9.2020 nás čekalo první letošní dvoukolo. Úvodní utkání jsme sehráli v sobotu na domácím hřišti s družstvem Modřan.

Do sezóny jsme vstoupili oslabeni o zraněnou střelkyni Annu Dardovou, a tak jsme na pomoc povolali dvě hráčky z „B“týmu.

Od začátku utkání jsme byli lepším týmem a bylo pouze otázkou času, kdy začne skóre více narůstat. První branku jsme obdrželi až v 19. minutě a v té chvíli byl stav 4:1. Bohužel ani za krásného a suchého počasí nepadalo moc branek ani z naší strany a v útoku jsme po skvělých útočných akcích neproměňovali vyložené šance. Poločas skončil 8:2 pro Blovice.

Ve druhé půli došlo ke střídání v útočných řadách a z toho také bohužel plynulo velké množství technických chyb. Konečné skóre se zastavilo na 16:9 pro Blovice. Rozhodčím zápasu byl pan Rauch.

I když naši obranou řadu Modřany moc neprověřili, zaslouží si holky v čele s brankářkou Šebovou za svůj výkon pochvalu. V utkání padly i tři červené karty, z čehož jednu obdržela naše obránkyně Janochová. V útoku musíme zapracovat na proměňování vyložených šancí, kde je naše největší slabina.

 

                                                                                              Marek Nachtman – trenér družstva

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 4
Celkem: 872958
Měsíc: 10937
Den: 434