Jdi na obsah Jdi na menu

Dohrávka 3.kolo OP ženy

Blovice"B" - Litice 12:10 (7:7)

Ženy B  : TJ Plzeň-Litice   12:10   (7:7)

 
Sestava:
brankářky: Iveta Šebová a Eliška Počátecká
obrana:  Barbora Řezanková,  Petra Krejčová, Denisa Synáčová, Hana Zelená
útok:  Denisa Benedová (8), Štěpánka Řezanková (2), Lucie Sýkorová (1), Eliška Davídková (1), Natálie Šůsová, Aneta Škardová 
 
   Vzhledem k tomu, že se tento víkend hraje utkání Čechy x Morava měly jsme mít volný víkend. Oslovilo nás však v týdnu družstvo Litic zda bychom s nima dotatečně sehrály odložené utkání, které se z důvodu koronaviru nemohlo z jejich strany odehrát.
   V sobotu jsme tedy nastoupily k utkání bez útočnice Černé a Hrudičkové. Zároveň nám chyběla děvčata v obraně, a to Ungrová, Eretová, Kopelová včetně brankářky Vyletové. Požádaly jsme proto o pomoc hráčky žen A, jmenovitě brankářku I. Šebovou ml. a obránkyně H. Zelenou s D. Synáčovou. Byl to ještě jeden z posledních hezkých víkendů, kdy nám počasí přálo.
   První branku jsme inkasovaly, ale v zápětí jsme srovnaly. Poté nám soupeřky odskočily a ujaly se vedení na 1:3. Netrvalo to však dlouho a ve 20. minutě už jsme vedly 5:4. Celé utkání bylo velmi vyrovnané, čemuž nasvědčoval i stav utkání po odehraném prvním poločase 7:7.
   Do druhého poločasu jsme vstupovaly s tím, že si utkání nenecháme utéct a už si také zasloužíme nějaké ty body. Bylo třeba se vyvarovat zbytečných chyb při rozhozech, vynášení míčů či nepřesných přihrávek nebo spíše přihrávek přes hráčky soupeřek. Druhý poločas byl slabý na branky, nedařilo se nám ze spousty střel vstřelit pořádně branku, většina z nás neustále střílela stejné střely a na stejné místo, což vždy brankářka bez problémů vychytala. Dostaly jsme i pár ,,ušmudlaných” branek, ale štěstí stálo při nás. V 55. minutě jsme se ujaly vedení na 11:10. Během 5. minut měly soupeřky snad tři rychlé brejky, které naštěstí nevyužily a my už jen v 59. minutě daly potvrzovací branku na 12:10.
 
Utkání vedl s přehledem rozhodčí Plaček.
 
Lucie Sýkorová
kapitánka družstva
 
 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 4
Celkem: 873055
Měsíc: 11011
Den: 480