Jdi na obsah Jdi na menu

I.kolo op ženy

Blovice"B"- Kyšice 12:19 (7:9)

Ženy B - TJ Sokol Kyšice  12:19   (7:9)

 
Sestava:
brankářky: Simona Vyletová a Eliška Počátecká
obrana: Petra Eretová, Denisa Benedová, Barbora Řezanková, Tereza Ungrová, Aneta Škardová, Barbora Kopelová, Petra Krejčová
útok: Klára Černá (3), Denisa Benedová (2), Martina Hrudičková (2), Štěpánka Řezanková (2), Lucie Sýkorová (1), Natálie Šůsová (1), Eliška Davídková (1)
 
   Vzhledem k tomu, že jsme předcházející sezónu z důvodu koronaviru nedohrály a pauza byla až moc dlouhá, událo se toho do začátku nové sezóny poměrně dost. V první řadě se rozhodla K. Pelíšková společně s M. Punčochářovou, že s námi již do nové sezóny nenastoupí. V druhé řadě se nám zvýšila porodnost, kdy minimálně v podzimní části sezóny ještě nenastoupí útočnice A. Sluková a V. Ballínová. Naopak M. Hrudičková se již před prvním utkáním stihla zapojit. Zůstaly jsme tak do nové sezóny v pěti a na tom se moc stavět nedá. Byly jsme proto domluveny, že sezónu 2020/2021 odpískáme a družstvo žen B do Oblastního přeboru nepřihlásíme. Nakonec po zvážení všech pro a proti jsme se s trenérem dohodli, že družstvo žen B přihlásíme, protože naše dorostenky souhlasily s tím, že budou hrát, jak za dorostenky, tak i ženy. 
   K prvnímu utkání jsme tedy nastoupily na domácích hřišti proti družstvu Kyšic, a to s plnou soupiskou a deseti dorostenkami. Nechaly jsme mladší děvčata nejdříve rozkoukat, ale postupně se do utkání zapojily úplně všechny. Do zápasu jsme nevstoupily vůbec špatně a se soupeřkami jsme držely ,,krok’’, čemuž odpovídal i výsledek utkání po odehraném prvním poločase 7:9.  
   Do druhého poločasu jsme provedly i střídání v brance, kdy S. Vyletovou vystřídala brankářka dorostenek E. Počátecká, která měla tak svoji premiéru. První branku v tomto poločase se nám podařilo vstřelit až ve 40. minutě, a to N. Šůsové. Celkově druhý poločas byl z naší strany v útoky velmi slabý a podařilo se nám vstřelit pouze pět branek. Nehledě na to, že z toho dvě branky vstřelily D. Benedová, která do 50. minuty hrála v obraně bez střídání na postu beka. Soupeřky si tak predevším díky naší střelecké neúspěšnosti zvyšovaly brankový rozdíl a stav utkání skončil 12:19.
 
Utkání vedl rozhodčí V. Šimice.
 
Lucie Sýkorová
kapitánka družstva
 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 11
Celkem: 873140
Měsíc: 10971
Den: 515