Jdi na obsah Jdi na menu

1.kolo I.ligy žen

Blovice - Ejpovice 12:7 (6:5)

Sestava:

Brankařky – Černá Zlatuše, Baumerová Zdeňka

Obrana – Karlíková Eliška, Fojtíková Veronika, Zelená Hana, Janochová Michaela, Synáčová Denisa

Útok – Vokurková Hana (5), Nachtmanová Kateřina (4), Štenglová Kateřina (2), Dardová Anna (1) Černá Klára, dorostenky Řezanková Štěpánka a Davídková Eliška

 

Po dlouhé covidové pauze jsme v neděli 22. 8. 2021 konečně zahájili novou sezónu v 1. lize žen. Na úvod nás čekal domácí zápas s družstvem Ejpovic.

Začátek zápasu se nám povedl a rychle jsme se ujali vedení 2:0. Soupeřky se nás ale stále držely a vedli jsme maximálně o dvě branky. Za první poločas mnoho gólů nepadlo, do šaten odcházíme se skóre 6:5 pro domácí tým.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s odhodláním soupeřkám odskočit a zápas rozhodnout. Po pár minutách začalo silně pršet, což velmi ovlivnilo průběh zápasu. Míč klouzal a nemohli jsme sázet na naši rychlou hru. I přesto se nám podařilo sehrát několik rychlých brejků, kterými jsme si vytvořili dostačující náskok pro klidné dohrání zbytku utkání. V této části se dařilo především Vokurkové s Nachtmanovou. Souboj, který řídil pan rozhodčí Plaček, skončil výhrou domácích 12:7.

Celkem jsem měl do zápasu k dispozici 14 hráček, takže bylo z čeho vybírat. A to nám ještě chyběla bekyně Fialová a útočnice Hudecová. S radostí jsme v týmu přivítali dvě posily – brankařku Zdeňku Baumerovou, která dostala šanci ke konci zápasu a „staronovou“ tvář Verču Fojtíkovou, která se vrátila po více než 5ti leté pauze a na obraně zahrála velmi povedený výkon.

Další zápasy nás čekají až za 14 dní, kdy v sobotu přivítáme doma Modřany a v neděli pak vyjedeme na horkou půdu do Přeštic.

 

Marek Nachtman

         trenér

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 6
Celkem: 871805
Měsíc: 10332
Den: 429