Jdi na obsah Jdi na menu

5 kolo I.ligy žen

Chomutov - Blovice 13:19 (3:11)

Sestava:

Brankařky: Černá Zlatuše, Baumerová Zdeňka

Obrana: Karlíková Eliška, Janochová Michaela, Zelená Hana, Krejčová Petra

Útok: Nachtmanová Kateřina (10), Černá Klára (6), Hudecová Zuzana (3), Řezanková Štepánka

 

O víkendu 25.9. – 26.9. jsme sehráli venkovní dvoukolo. Nejprve jsme vyjeli v sobotu na hřiště soupeřek do Chomutova. První úkol nás čekal už na cestě, kde byl velký problém projet městem Jesenice J. Naštěstí se vše povedlo a mohli jsme od 16:00 hodin nastoupit k utkání. Nutno podotknout, že jsme vyrazili ve velmi okleštěné sestavě - chybělo nám celkem 6 hráček, které jsou základním kamenem našeho týmu.

Začátek utkání se nám až překvapivě povedl a v 10. minutě si už hostující trenér vybíral první oddechový čas. V té chvíli byl stav 0:5 pro Blovice. Po oddechovém čase jsme stále navyšovali své vedení a vedli už 0:7. Hráli jsme jednoduchou a rychlou házenou. Což se samozřejmě neobešlo bez technických chyb, ale většina akcí se nám povedla. Poločas skončil 11:3 pro naše družstvo. Zadní řady zahrály velmi dobře a i díky nim se nám podařilo vytvořit takový náskok.

Do druhého poločasu jsme vystřídali brankařku a v obraně i útoku dostaly šanci dorostenky. Stále jsme si udržovali náskok a soupeřky se přiblížily maximálně na 5 branek. Hodně gólů jsme dávali z trháků. Nakonec skončil zápas výhrou 19:13 pro Blovice. Splnili jsme povinnost přivést domů dva body a hlavně dostaly velký časový prostor hráčky, které zas tak často nehrají a potvrdily, že se s nimi může počítat do dalších zápasů. V útoku řídila hru Kateřina Nachtmanová, která vstřelila 10 branek a v zadních řadách obraně šéfovala Eliška Karlíková. Rozhodčím utkání byl nováček pan Pham.

 

                                                                                               Marek Nachtman -  trenér

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 6
Celkem: 871804
Měsíc: 10331
Den: 429